Wie zijn wij

Even voorstellen…

Mijn naam is Tamara Quint en bijna 10 jaar rijschoolhouder. Ik ben woonachtig in Maartensdijk, getrouwd en samen hebben wij een zoon.  Enkele jaren geleden heb ik Gino leren kennen. Regelmatig adviseren wij elkaar over het lesgeven en het runnen van een rijschool. In geval van ziekte of vakantie springen wij af en toe in bij elkaar. Deze samenwerking is vertrouwd, omdat onze manier van lesgeven gelijk is. Door de enorme groei van onze rijscholen zijn wij een intensievere samenwerking aangegaan en hebben wij besloten om onze rijscholen langzaamaan te gaan samenvoegen. Op deze manier kunnen wij onze doelgroep nog beter bedienen. Leerlingen met faalangst zijn bij mij aan het juiste adres. Deze doelgroep vind ik een grote uitdaging, want niets is mooier om iemand te overtuigen van zijn of haar eigen kunnen.

 

Buiten het runnen van mijn eigen rijschool ben ik ook bestuurslid van een brancheorganisatie voor rijscholen, genaamd de LBKR. Een actieve organisatie voor de rijscholen die zeer nauw betrokken is bij het blijven door ontwikkelen van de rijopleiding. Het verkeer is constant in beweging en wij bewegen uiteraard mee.

Zo… nu heb ik wel weer genoeg gekletst. 😉

Wie weet tot snel.

Groet Tamara

Mijn naam is Bazran, samen met mijn vrouw en twee kinderen  ben ik woonachtig in Amsterdam. Inmiddels ben ik ruim drie jaar instructeur. De leerlingen met ASS, ADHD en ADD zijn bij mij op hun plek. Door mijn rustige karakter en duidelijke uitleg komt mijn manier van lesgeven tot zijn recht en zie ik de leerling opleven. Dit echt een mooi vak! Na eerst werkzaam te zijn geweest bij andere rijscholen waar ik niet echt mijn draai kon vinden, heb ik nu mijn plek gevonden bij Rijschool Gino, Na een aantal uren te zijn meegereden om te ervaren hoe de manier van lesgeven is wist ik het zeker: hier wil ik blijven.  Wij zijn een mooi team. Ik voel mij hier thuis.

Tot snel!

Groetjes Barzan